AUTO

Feb 10 2020

Achteruitrijcamera Specialist – Achteruitrijcamera Specialist, auto camera.

#Auto #cameraWelkom bij de achteruitrijcamera winkel, uw specialist voor camerasystemen en m r!

Meer achterzicht, een dode hoek overzien of hulp bij het aanmeren? De achteruitrij camera winkel is d plek voor het vinden van een kwalitatief systeem. De oplossing voor ieder toepassing uit voorraad leverbaar. De achteruitrijcamera winkel is officieel leverancier van WAECO , SVEN , Elro en VZ achteruitrijcamera systemen.

Auto cameraAuto cameraAuto camera

Auto camera

Auto cameraAuto cameraAuto camera

Auto cameraAuto camera

Achteruitrijcamera toepassingen

Met behulp van draadloze zenders kan iedere SVEN of VZ achteruitrijcamera eenvoudig draadloos worden gemaakt. Door de nieuwe digitale techniek is een 100 procent storingsvrij signaal daarbij altijd gegarandeerd. Door de makkelijke montage en het goede bereik zijn de draadloze zenders onder andere ideaal voor op de caravan of paardentrailer.

Op de camper of bestelbus is een achteruitrijcamera vaak geen overbodige luxe, het extra zicht met van de camera kan bij het achteruitrijden schade helpen voorkomen doordat paaltje of boom minder snel over het hoof zal worden gezien.

Daarnaast kan een camera ook tijdens het rijden heel prettig zijn in de dode of ter vervanging van de spiegels, hier zorgt een beter zicht voor meer veiligheid voor u en anderen.

Bij professionele voertuigen zijn de eisen die aan de camera en monitor worden gesteld vaak net wat hoger, hiervoor zijn de SVEN achteruitrijcamera systemen uitermate geschikt. De monitor is getest tot 10G mechanische vibraties en zorgt ervoor dat het systeem zowel op 12 als 24 Volt te gebruiken is. Ook de camera is door de IP69K waterdichtheid, verwarming en een ruim nachtzicht onder alle omstandigheden te gebruiken.

Ook voor gebruik op de boot zijn alle camera s die wij aanbieden, door de hoge waterdichtheid (IP68 of IP69k) prima geschikt. Ook de monitoren kunnen gewoon worden aangesloten op het aanwezige 12 of 24 Volt systeem.

Auto cameraWritten by admin


%d bloggers like this: